Ga naar de inhoud

06 2013

Nieuws > Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief juni 2013
Nadat ART with ARTCLAYsilver sinds september 2012 haar deuren van het nieuwe atelier heeft geopend in Eindhoven, is ook de website in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is vanaf nu live. Zoals altijd zijn er nog verbeteringen door te voeren. Opmerkingen, tips en trucs zijn altijd welkom! Uiteraard hoop ik dat jullie snel gewend zijn aan de nieuwe website en jullie hier nog beter de weg in / op kunnen vinden. Daarnaast is de website nu ook geschikt als mobiele website!

Sieraad in de picture
We houden ook vast aan het oude en vertrouwde, vandaar een nieuw sieraad in de picture. Hiermee extra aandacht voor het goudsmeed werk, wat Mieke ook tot haar professie mag rekenen. Deze goudenring is gemaakt van een (helaas) niet meer gedragen trouwring. Wilt u meer zien van het proces hoe Mieke deze ring van 'oud'goud heeft gesmolten en vervolgens gegoten, kijk dan via deze link.

Cursus zomer-aanbieding
Gedurende de zomermaanden juli en augustus hebben we een geweldig aanbod voor de cursus zilverklei van 7 lessen. De materialen (zilverklei) en gereedschappen die bij de cursus inbegrepen zijn, vertegenwoordigen een gezamenlijk waarde van € 370,00. Per les komt hier € 20,00 bij!  Als u zich nu aanmeldt in de maand juli of augustus, betaalt u alleen voor de materialen en gereedschappen.
                                             De 7 lessen zijn gratis!
Ontvangen wij u aanmelding in september, of daarna, dan betaalt u € 370,00 en aanvullend € 20,00 per les.


Zomer workshop
Op vrijdag 12 juli is de laatste dagworkshop voor de zomerstop. Wilt u nog iets leuks doen tijdens de zomer vakantie, op vrijdag 12 juli zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het volgen van een dagworkshop. We starten om 10.00 uur en eindigen rond de klok van 16.00 uur. Dus na afloop is er nog volop gelegenheid om lekker te winkelen, of om te genieten op een van de terrasjes.
Meer informatie over de dagworkshop en zijn mogelijkheden vindt u hier.

Nieuwsbrief september
Gedurende de zomervakantie zal volop aan nieuwe ontwerpen gewerkt worden. De nieuwsbrief van september zal bol staan van de nieuwe ontwerpen.
En... noteer alvast in uw agenda: zondag 15 september Feel Good Markt, Strijp-S te Eindhoven.
ART with ARTCLAYsilver zal op de feel good markt staan. Want wees nu eerlijk: wat is nu leuker dan je eigen zilveren sieraden maken, geheel naar eigen ontwerp en creativiteit.

Voor nu: een fijne zomervakantie gewenst!

Terug naar de inhoud