Ga naar de inhoud

magneetsloten

Workshops > thema workshops.....

Ook altijd moeite met het openen en sluiten van een collier wat je zelf wenst te dragen? Dit maakte dat ART with ARTCLAYsilver geinspireerd werd om sloten met magneten te maken. Dit is zeer handig, sluit altijd eenvoudig, maar bovenal:

de mogelijkheid om van de sluiting een waar juweel te maken!

Waarom zou dit in de nek (onder een haardos) gedragen worden, zeker niet doen! Het is zowel een 'hanger' als sluiting in een. Om deze sloten te maken is enige ervaring wel vereist. Het is een uitstekend object om te realisren tijdens de open atelier lessen.

Wenst u dit sieraad toch te maken in een reguliere workshop? Houd dan rekening met 2 workshopdagen (van 6 uur). De workshop is inclusief een uitgebreide stap-voor-stap beschrijving van het te maken magneetslot, 10 gram zilverklei, 2 worskhopdagen van ieder 6 uur, 2 keer lunch en uiteraard koffie en thee met iets lekkers. Ook is het mogelijk om te kiezen voor 5 verkorte workshops of open atelier lessen. Prijs voor de thema workshop Magneetsloten is op aanvraag. Heeft u vragen over deze workshop, neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Datums worden in onderling overleg gepland en de workshop gaat door bij vier of meer deelnemers.
Terug naar de inhoud