Ga naar de inhoud

verkorte workshop

Workshops

Deze workshop is de verkorte versie van de basisworkshop. In deze workshop worden sieraden gemaakt aan de hand van aanwezige voorbeelden van hangers, oorbellen, beads of kralen. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp te realiseren, voorwaarde is wel dat het ontwerp vooraf goed is geschetst of in fimoklei is uitgewerkt.


Niet zo creatief? Geen nood! In het atelier zijn vele siliconenmallen aanwezig, waar u gebruik van kunt maken! Op deze wijze is succes ook altijd verzekerd.

Bekijkt u hiernaast gerust de mogelijkheden. De getoonde sieraden zijn door cursisten gemaakt tijdens een verkorte workshop!

Deelnemen aan deze workshop? Er zijn mogelijkheden op dinsdag- en woensdagavond of op de vrijdagmiddag, zaterdagochtend en zaterdagmiddag.


Deze workshop kost € 69,00 per persoon en is inclusief koffie en/of thee met iets lekkers, 7 gram zilverklei en bruikleen van de gereedschappen die nodig zijn om het sieraad te maken. De duur van deze workshop is 2½ uur. Heeft u interesse laat dan uw voorkeursdatum en het aantal personen (minimaal 4) weten middels het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


De workshop gaat alleen door bij een groep van vier of meer deelnemers.

Terug naar de inhoud