verkorte workshop - workshop zilverklei met Mieke van Schaik

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

verkorte workshop

Workshops

Deze workshop is de verkorte versie van de basisworkshop. In deze workshop worden sieraden gemaakt aan de hand van aanwezige voorbeelden van hangers, oorbellen, beads of kralen. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp te realiseren, voorwaarde is wel dat het ontwerp vooraf goed is geschetst of in fimoklei is uitgewerkt.

Niet zo creatief? Geen nood! In het atelier zijn vele siliconenmallen aanwezig, waar u gebruik van kunt maken! Op deze wijze is succes ook altijd verzekerd.

Bekijkt u hiernaast gerust de mogelijkheden. De getoonde sieraden zijn door cursisten gemaakt tijdens een verkorte workshop!

Deelnemen aan deze workshop? Er zijn mogelijkheden op dinsdag- en woensdagavond of op de vrijdagmiddag, zaterdagochtend en zaterdagmiddag.


Deze workshop kost € 65,00 per persoon en is inclusief koffie en/of thee met iets lekkers, 7 gram zilverklei en bruikleen van de gereedschappen die nodig zijn om het sieraad te maken. De duur van deze workshop is 2½ uur. Wilt u deze workshop volgen, maak dan gebruik van onderstaande open inschrijvingsmogelijkheid. Wanneer de datum niet uitkomt, mail dit dan aan Mieke, dan overleggen we de mogelijkheden en uw wensen. Bent u met minimaal 3 personen, dan kunnen we de datum in onderling overleg inplannen. 

De workshop gaat door bij drie of meer deelnemers.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu