Ga naar de inhoud

06 2015

Nieuws > Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief zomer 2015

Workshop glascompositie maken

Na vele verzoeken is er voor de openatelier cursisten weer een glasworkshop ingepland en wel op dinsdag 30 juni 19.30 - 21.30 uur. Wat houdt dit in? In één avond gaan we 2 glascomposities maken. We starten met een stukje uitleg over de snij-technieken en tips en trucs. Er kan gekozen worden uit diverse kleuren glas. Ook is er glas met speciale effecten beschikbaar. Qua inspiratie zeggen foto's altijd meer dan woorden, dus laat je vooral inspireren door de gallery hiernaast.

Overigens: het aantal beschikbare plaatsen is deze keer beperkt tot 8. Wil je zeker zijn van een plaatsje, wacht dan niet te lang om je aan te melden. Wil je dit gelijk regelen? klik dan hier

Kennismaken met edelsmeden?
Ook dat kan in het atelier van
ART with ARTCLAYsilver!

Naast de inzetjes van zilverklei kunnen ook inzetjes gemaakt worden vanuit een zilveren plaatje. Als voorbereiding hierop kan je zelf een mooie afbeelding selecteren en deze (in zwart wit) afdrukken, gelijk aan het formaat van het plaatje (diameter van 40mm). De afdruk 'plakken' we dan op het zilveren plaatje en met een soort figuurzaag-techniek wordt de afbeelding uitgezaagd. Uiteraard is het zilverenplaatje aan te schaffen bij ART with ARTCLAYsilver. De kosten van het zilveren plaatje bedragen € 17,50. Klopt, plaatmateriaal is inderdaad goedkoper dan zilverklei.

Ook andere goudsmeed projecten kunnen tijdens de open atelier lessen worden uitgevoerd. Heb je een wens / idee; kaart het aan en we gaan ermee aan de slag!

Zomerles rooster

Net als vorig jaar zijn er in de maand augustus geen lessen. En met het einde van het schooljaar in zicht, is het helaas noodzakelijk gebleken om het lesrooster iets aan te passen. Check de hiernaast genoemde datums, dit om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt te staan.

Terug naar de inhoud