Ga naar de inhoud

open atelier

Workshops

Voor degene die al ervaring hebben met zilverklei en zelfstandig kunnen werken zijn er de atelier lessen. Deze worden op verschillende tijdstippen verzorgd, doorgaans wordt ingeschreven voor 1 les per maand. U kunt een keuze maken uit een woensdagavond, donderdagavond of een vrijdagmiddag. Zie Agenda voor de exacte datums en tijdstippen.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden die gemaakt kunnen worden tijdens deze atelier lessen. De sieraden worden uiteraard naar eigen wens ontworpen en gemaakt.


Mededeling over open atelier:
We willen je adviseren om je vanaf heden vooraf aan te melden, middels whatsapp (voorkeur) of via mail, voor een open atelier sessie.
Status updates: nieuwe datums zijn bekend, zie agenda.
De kosten bedragen € 22,50 per persoon per les, waarbij de te gebruiken ArtClay producten worden aangeschaft bij ART with ARTCLAYsilver. Na afloop van de les kunt u de kosten van 'het open atelier' contant voldoen. Bij aanschaf van materialen en/of gereedschappen sturen wij u een factuur toe.
En kunt u een keertje niet tijdens uw 'vaste' les? Laat het Mieke van te voren weten, vaak is het mogelijk om op een andere moment (in dezelfde maand) de les te volgen! Mocht dat niet lukken, de lessen die u niet volgt worden u niet in rekening gebracht mits 24 uur voor aanvang van de les kenbaar is gemaakt en u een bevestiging heeft ontvangen van ART with ARTCLAYsilver!


Voor trouwe klanten heeft
ART with ARTCLAYsilver altijd 'voordeeltjes'. Wat en welke deze voordeeltjes zijn, informeer gerust, ik licht graag de voordelen toe!
Mieke is altijd aanwezig tijdens de open atelier lessen, met haar kennis en kunde zal zij u altijd begeleiden! Om elke cursist voldoende aandacht te kunnen garanderen, bestaat de maxiale groepsgrootte uit acht personen!

Terug naar de inhoud