Ga naar de inhoud

vrijgezellen workshop

Workshops

De vriendinnen en de bruid maken ieder een bead of bedel, die tezamen een uniek persoonlijk sieraad vormen voor de bruid! Deze dag, ochtend, middag of avond wordt specifiek ingevuld naar uw wensen en mogelijkheden, zoals dat van een unieke gelegenheid verwacht mag worden. Qua basis invulling kan gekozen worden uit een aantal opties:

Brons optie
Iedereen maakt in het atelier van
ART with ARTCLAYsilver een bedel of bead voor de aanstaande bruid. Plus de aanstaande bruid maakt er uiteraard zelf ook een. Hierbij moet u denken aan een tijdsbesteding van 2 tot 2½ uur. Kosten indicatie per persoon vanaf € 37,50.

Zilveren optie
Een ieder maakt naast de bedel of bead ook nog een eigen sieraad. Dit sieraad kan bestaan uit een hanger, oorbellen, of nog een bead of bedel. Voor deze optie moet uitgegaan worden van een tijdsbesteding van 4 uur. Kosten indicatie per persoon € 59,00.


Gouden optie
Gedurende een tijdsbesteding van 6 uur wordt een bead of bedel gemaakt. Maar ook een 2e sieraad geheel naar eigen ontwerp. Dit kan ook een ring zijn! De kosten indicatie voor deze optie bedraag € 99,00.

Elke optie kan uitgebreid worden met een welkomsttoost (prosecco), lunch, high-tea, fris en/of borrel, zoutjes....


Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.
Vermeld graag in de aanvraag wat de gewenste optie is, op welke datum, gewenste aanvangstijdstip en met hoeveel deelnemers u verwacht te komen. U ontvangt de offerte vervolgens per email.

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn gebaseerd op minimaal 8 deelnemers per workshop. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 13.

Terug naar de inhoud