Ga naar de inhoud

bladgoud

Workshops > thema workshops.....


Voor degene die ook graag goud dragen......

Op een sieraad, zoals deze gemaakt kan worden in een (verkorte) workshop wordt een laagje goud aangebracht. Dit vergulden kan met verschillende materialen:
- bladgoud
- goudpasta
- galvaniseer goud

Er moet rekening gehouden worden met aanvullende kosten voor het werken met goud elementen (extra materiaalkosten voor het goud). Bladgoud en goudpasta zijn tevens aan te schaffen in de winkel van
ART with ARTCLAYsilver.

Heeft u nog 'oud' goud? En wenst u dat tijdens een workshop graag zelf te verwerken in uw sieraad? Uw goud kan tijdens de workshop worden omgesmolten tot goudbolletjes. Deze bolletjes zijn uitstekend te verwerken in uw zilverklei sieraad! Voor het omsmelten wordt een vergoeding gevraagd. Wenst u hiervan gebruik te maken, vermeld dit ruimschoots voorafgaand aan de workshop!

Uiteraard ontvangt u tijdens de workshop de begeleiding voor het aanbrengen van het goud! Tijdens de workshop hoeft u niet een gehele verpakking bladgoud of goudpasta af te nemen. U betaalt voor uw verbruik en het gebruik van de speciale gereedschappen. Het aanbrengen van deze goud elementen wordt alleen toegepast op de sieraden gemaakt tijdens een workshop van ART with ARTCLAYsilver. Wenst u nadere informatie over bladgoud neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

De goudprijzen zijn koersgevoelig. De prijzen zijn richtprijzen, wenst u over te gaan tot aanschaf, dan ontvangt u van ons vooraf een offerte.

Terug naar de inhoud