Ga naar de inhoud

basis workshop

Workshops

Deze workshop is ideaal als je nog nooit met zilverklei gewerkt hebt. Tijdens de workshop worden de basisvaardigheden behandeld, die je nodig hebt om je eigen zilveren sieraad te maken.


De dag begint om 10.00 uur met koffie of thee en wat lekkers. Ondertussen bespreken we het ontwerp van het te maken sieraad, welke gereedschappen gebruikt kunnen worden en wat een handige aanpak is. Voor de lunch is het basisontwerp gereed, zodat deze tijdens de lunch kan drogen. Na de lunch werken we het sieraad verder af!

Het afwerken van het sieraad, bestaat uit het afbakken en polijsten. Lijkt een kleine inspanning, echter hiermee bereikt u het resultaat! Hiervoor nemen we dan ook ruimschoots de tijd!De dag duurt tot +/- 16.00 uur. De kosten bedragen € 99,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, fris, lunch, 10 gram zilverklei en gebruik van gereedschappen.
De workshop is inclusief een uitgebreide lunch. Bent u vegetarisch, of heeft u andere dieetwensen? Laat dit bij uw inschrijving gelijk weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden.Wilt u de workshop volgen?
Laat dan uw voorkeursdatum en het aantal personen weten middels het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

De workshop gaat door bij vier of meer deelnemers.
U kunt ook meteen hieronder inschrijven voor de basis workshop

workshop
€ 125,00(incl. Btw)
Toevoegen
workshop
€ 99,00(incl. Btw)
Toevoegen
Terug naar de inhoud