Ga naar de inhoud

cursus van 7 lessen

Workshops

Wilt u echt alles weten over de zilverklei, dan is er de zilverklei (basis)cursus. Tijdens deze cursus wordt in 7 lessen de basistechniek van zilverklei behandeld. De benodigde zilverklei en gereedschappen zijn bij de cursus inbegrepen. Ook ontvangt u de complete documentatie, zodat u ook de beschikking heeft over een geweldig naslagwerk. Tijdens de 7 lessen worden minimaal 6 sieraden gemaakt, meestal zijn dit er veel meer! Immers u kunt thuis ook zelf aan de slag, niet alles hoeft gemaakt te worden tijdens de atelier lessen. Na deze cursus zijn diverse vervolgopleidingen mogelijk. Deze lessen stelt u zelf samen, afhankelijk van uw interesses. Wilt u liever een 'vrij' programma, dan kunt u tijdens de atelier lessen zelf aan uw creaties werken. En kunt u een keertje niet tijdens uw 'vaste' les? Laat het Mieke van te voren weten, vaak is het mogelijk om op een andere moment (in dezelfde maand) de les te volgen! Mocht dat niet lukken, de lessen die u niet volgt worden u niet in rekening gebracht mits 24 uur voor aanvang van de les kenbaar is gemaakt en u een bevestiging heeft ontvangen van ART with ARTCLAYsilver!


Gedurende elk moment kunt u instromen om te starten met uw cursus!
Maak in de agenda zelf een keuze voor de door u gewenste cursusmomenten!

De cursus / atelier lessen kunnen gevolgd worden op de woensdagavond of donderdagavond vanaf 19.30 uur - 22.00 uur, of op de vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur - 16.00 uur. Zie Agenda voor de exacte datums en tijdstippen. De cursusprijs bedraag € 395,00.  Dit is inclusief een compleet gereedschaps- en zilverkleipakket. Totale waarde van het gereedschaps- en zilverkleipakket bedraagt alleen al € 395,00! U ontvangt bij inschrijving een strippenkaart waarmee u 7 gratis lessen kunt volgen!


Uiteraard is daarna de mogelijkheid dat u aanschuift in de open atelier lessen, of verder gaat met de vervolg opleiding.

workshop
€ 395,00(incl. Btw)
Toevoegen
Terug naar de inhoud