Ga naar de inhoud

01

Nieuws > Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 01

Workshop glascompositie maken

Na vele verzoeken kan er voor de open atelier cursisten weer een glasworkshop ingepland worden. Wat houdt dit in? In één avond gaan we 2 glascomposities maken. We starten met een stukje uitleg over de snij-technieken en tips en trucs. Er kan gekozen worden uit diverse kleuren glas. Ook is er glas met speciale effecten beschikbaar. Qua inspiratie zeggen foto's altijd meer dan woorden, dus laat je vooral inspireren door de gallery hiernaast.

Overigens: het aantal beschikbare plaatsen is deze keer beperkt tot 8. Wil je zeker zijn van een plaatsje, wacht dan niet te lang om je aan te melden. Wil je dit gelijk regelen klik dan op bijgaand contactformulier.

Kennismaken met edelsmeden?
Ook dat kan in het atelier van
ART with ARTCLAYsilver!

Naast de inzetjes van zilverklei kunnen ook inzetjes gemaakt worden vanuit een zilveren plaatje. Als voorbereiding hierop kan je zelf een mooie afbeelding selecteren en deze (in zwart wit) afdrukken, gelijk aan het formaat van het plaatje (diameter van 40mm). De afdruk 'plakken' we dan op het zilveren plaatje en met een soort figuurzaag-techniek wordt de afbeelding uitgezaagd. Uiteraard is het zilveren plaatje aan te schaffen bij ART with ARTCLAYsilver en plaatmateriaal is inderdaad goedkoper dan zilverklei.

Ook andere goudsmeed projecten kunnen tijdens de open atelier lessen worden uitgevoerd. Heb je een wens / idee; kaart het aan en we gaan ermee aan de slag en laat het ons weten middels bijgaand contactformulier.

Terug naar de inhoud