Ga naar de inhoud

03

Nieuws > Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief
Nadat ART with ARTCLAYsilver sinds 2012 haar deuren van het nieuwe atelier heeft geopend in Eindhoven, is ook de website in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is vanaf nu live. Zoals altijd zijn er nog verbeteringen door te voeren. Opmerkingen, tips en trucs zijn altijd welkom! Uiteraard hoop ik dat jullie snel gewend zijn aan de nieuwe website en jullie hier nog beter de weg in / op kunnen vinden. Daarnaast is de website nu ook geschikt als mobiele website!

Sieraad in de picture
We houden ook vast aan het oude en vertrouwde, vandaar een nieuw sieraad in de picture. Hiermee extra aandacht voor het goudsmeed werk, wat Mieke ook tot haar professie mag rekenen. Deze goudenring is gemaakt van een (helaas) niet meer gedragen trouwring. Wilt u meer zien van het proces hoe Mieke deze ring van 'oud'goud heeft gesmolten en vervolgens gegoten, kijk dan via deze link.

Nieuwsbrief september
Gedurende de zomervakantie zal volop aan nieuwe ontwerpen gewerkt worden. De nieuwsbrief van september zal bol staan van de nieuwe ontwerpen. Want wees nu eerlijk: wat is nu leuker dan je eigen zilveren sieraden maken, geheel naar eigen ontwerp en creativiteit.

Voor nu: een fijne zomervakantie gewenst!

Terug naar de inhoud